Katamarán Tréning március 25-27. Lagoon 440 katamaránon. Február 15-ig 10% kedvezménnyel 315 euró! Jelentkezés: info@vitorlasiskola.hu
Motoros és vitorlás tengeri hajóvezetői tanfolyamok
Szállás Jelentkezés Motoros tanfolyam Vitorlás+motoros tanfolyam

    Kezdőlap

    Árak és időpontok

    Oktatóhajónk


    Beszámolók   
a tengeri jogosítvány után

a legkritikusabb manővereket gyakoroljuk
Vitorlás manővertréning. Várjuk Önt is!

tanfolyam célja: intenzív manővertréning vitorláshajón, az önálló tengeri hajóbérlés magabiztosságának és biztonságának megszerzéséhez. 

A tanfolyam időtartama 3 nap, ára 300 Euro (szállodai szállással, reggelivel).

Kiknek ajánljuk: minden gyakorlásra vágyó  vitorlázónak, akik elmélyítenék tudásukat az önálló túra előtt. A tanfolyam kiválóan alkalmas a hajóvezetőnek segítő családtagok képzésére is!

Képek a tanfolyamról:
oktatovitorlas vitorlas trening
jo szelben vitorlazunk pozíció
szoba reggeli
 

A manővertréning részletes programja:

1. nap: délelőtt leutazás, találkozó Zadarban 13:45-kor a Marina Zadar északi kapujánál. Beköltözés a szállodába, 15:00-19:00 vitorlamanőverek majd kikötői manőverek (ki-beállás motorral) gyakorlása mooringos kikötőhelyekre illetve partfal mellé Bavaria 37 oktatóhajónkon. 

2. nap: 9:00-12:30  kikötői manőverek folytatása nehezített helyekre, majd vitorlaműveletek.  14:30-18:00  vitorlamanőverek, reffelési és horgonyzási gyakorlat.

3. nap: 9:00-13: 00 Vitorlástúra Ugljan-szigetre, az útvonal szakaszokra bontva, ahol a résztvevők önálló kapitányként vezetik a hajót és irányítják a legénységet. A végén személyes és csoportos értékelést tartunk, elmondjuk legfontosabb tanácsinkat az önálló hajózáshoz. Tanfolyamzárás, hazautazás.

Tanfolyamdíj: 300 Euro (a szállodai szállást is tartalmazza, reggelivel

Jelentkezés: info@tengerijogsi.hu

2018. évi időpontjaink:

  • március 23-25. Big Boat Tréning Bavaria 50 vitorláson! 

  • május 2-4. 
  • június 6-8. 

  • augusztus 29-31.

Nagy ismétlésszámban gyakoroljuk azokat a legfontosabb manővereket, amelyeken túránk felhőtlen, szorongásmentes élvezete múlhat, főleg ha családdal, tapasztalatlan barátokkal hajózunk:

  • kikötői ki- beállások mooringos kikötőhelyre (szűk helyekre is!)

  • vitorlakezelés

  • biztonságos horgonyzás

  • GPS és autopilot kezelés

  • haladó szintű reffelés, teendők viharban és havária esetén

 Oktatóhajó: Bavaria 37

A Gyakori Kérdések menüpontban igyekeztünk nagyon alaposan választ adni mindarra, ami kérdéses lehet. 

Ízelítőnek olvassa el az élménybeszámolókat, majd jelentkezés után a tanfolyamig hátralévő időben ajánljuk új rovatunkat, a hajósleckéket!

A manővertréning után vendégeink sokkal nyugodtabban, stresszmentesen élvezik hajós szabadságukat, akár a családdal, gyerekekkel, tapasztalatlan barátokkal a fedélzeten!


(tanfolyamon részt nem vevő kísérőknek sajnos nem tudunk szállást biztosítani, a hotelben lefoglalt helyeinket tanfolyami vendégeinknek tartjuk fent)


Design by bfabry.