TENGERI VITORLÁSTANFOLYAMAINK BEMUTATÁSA:

Vitorlás oktatással foglalkozunk, tengeri bázisunk Zadarban van, az iskola vezetője Kovács Péter. Tanfolyamainkon és tengeri vitorlástúráinkon Miklós és Tamás kollégáinkal is találkozol majd. Balatoni vitorlás tanfolyamainkról a www.vitorlasiskola.hu oldalunkon, a dunai kisgéphajó képzésről pedig a www.motorcsonakjogsi.hu lapunkon olvashatsz.

A tengeri vitorlázás minden részére szervezünk tanfolyamokat:

  • 12 mérföldes skipper B tanfolyam
  • mérföld korlátozás nélküli skipper C tanfolyam
  • tengeri vitorlás manővertréning
  • katamarán tréning
  • tengeri vitorlástúra

A skipper B és skipper C vizsgára felkészítő tanfolyamainkon a tengeri vitorlás jogosítvány megszerzése a cél. A képesítés egyben motoros hajók vezetésére is jogosít. A tengeri vitorlás manővertréningeken és a tengeri vitorlás túrán pedig a biztonságos önálló hajózáshoz szükséges vitorlázótudást bővíthetik vendégeink.

Ami programjainkat megkülönbözteti más tanfolyamoktól: saját tengeri oktatóvitorlás és tanfolyamaink gyakorlat-központúsága. Oktatóhajónk egy oktatásra külön felszerelt vitorláshajó (van, ahol last minute charterhajókon oktatnak). A mi tanfolyamainkon minden a gyakorlatról szól: szeretünk hajózni és értünk is hozzá.

A tanfolyamokhoz olyan körülményeket biztosítunk, hogy Neked csak a gyakorlással kelljen foglalkozni: szállodai szállást kedvezményes áron, elméleti tananyagot (már a jelentkezés után megkapod) teljeskörű vizsgaadminisztrációt. Tanfolyamunkon a biztonság kiemelt fontosságú, oktatásunk türelmes és jó hangulatú.

Az a célunk, hogy megtanulj biztonságosan hajózni, jól érezd magad, barátként gyere vissza a haladó képzésre vagy tengeri túrára és ajánld a tanfolyamunkat ismerőseidnek is!

A tanfolyamismertetőkben igyekeztünk mindent alaposan bemutatni. Gyakori Kérdések-Válaszokat is találsz. Ha olyan kérdésed lenne amire nem találod meg a választ a honlapon, a info@tengerijogsi.hu címen írhatsz nekünk. Munkanapokon 13:00-14:00 között a 20-329-3870 számon érhetsz el minket, illetve sms-ben visszahívást is kérhetsz.

Jelentkezés: a TANFOLYAMOK menüpont alatti tanfolyamismertetőkben a JELENTKEZÉSI ŰRLAPON tudsz jelentkezni (itt azonnali választ kapsz), vagy közvetlenül e-mailt írva: info@tengerijogsi.hu

Szeretettel várunk!